tisdag 21 februari 2012

Saker som får mig att le (och våndas)


  • Att möta min sambo (äntligen frisk) i löparkläder, på väg ut för en tur med strålande solsken, droppande takåsar och illgula löparskor 
  • Barnen som en sen vinterkväll spelar fotboll på grusplan vid hyreshuset när jag springer förbi. Hejdå tv-spel och dator! 
  • Reklamutdelaren, som slår två flugor i en smäll och både tränar och jobbar samtidigt! I löparkläder springer han med kärran bakom sig, och tycks göra utdelningen av reklam som ett fartlek-intervallpass. Han joggar in och lägger reklamen i lådan, och tar sedan vagnen och spurtar till nästa stopp. 
(Sådant jag tänker på, när jag är ledsen att min hals återigen var svullen imorse. I tio dagar har detta kommit och gått nu och saboterat min uppladdning! Självklart är jag stressad men jag VET att jag kommer att stå på startlinjen den 4 mars. Det finns inget, inget annat.)

Jag och Vincent på lördagens skidlopp för barn. I morgon är det dags igen! För er som läser lokaltidningarna i Dalarna kan jag berätta att jag och brorsan skymtar på bild i både FK och DD! 

12 kommentarer:

andreas sa...

vi är så kända nu :) kramar

Anonym sa...

Härlig glad bild! Och det du räknade upp är verkligen sånt som gör att man får ett stort smile i hela kroppen. Bort med onda halsen NU!!

d. sa...

Jag gissar att vi få le en hel del imorgon också :) Förutom över din hals förstås, om den inte är bättre, vilket den förstås är!

elina sa...

elina var det där

LL sa...

Du kommer att bli helt frisk och pigg! Tålamod! Jag håller tummarna för dig!

elly sa...

åh, försök bara släppa stressen över halsen. det gör förmodligen inte saken bättre, så slappna bara av. din hals låter ju annars som min hals, som också bråkar till och från. skippade morgonpass, men har dansat nu på kvällen och det känns bra. krya på dig!

Karin sa...

Jag håller tummar och tår och VET att du kommer att vara bra innan helgen! Drick te med ingefära och honung och ta hand om dig!!

LinaTriathlet sa...

Jag håller tummar och tår! HÅRT! Bort med bacillerna, schas iväg!! Styrkekramar!

Ingmarie sa...

Krya på dig! Tar du extra D-vitamin? Propolis och echinacea?

mikael sa...

Har nåt konstigt halsont på natten/morgonen. Sedan under dagen har det gått bort.

Var på gymmet igår efter ett par dagars frånvaro på grund av förkylning. Så underbart att träna igen :)

Annika sa...

Åh vilken underbar bild! Du strålar :)

Det är ju en och en halv vecka kvar. Du hinner vara förkyld flera gånger om och ändå tillfriskna. Om det nu skulle vara så illa... Men främst tror jag att du är frisk nu och håller dig frisk, stark och laddad... Det kommer bli magiskt!

Fridah sa...

Du kommer att vara frisk som en nötkärna när du ska starta, I know it! Och annars kommer jag med Piggelin.