söndag 12 februari 2012

Dagsmeja


Jag känner mig mycket piggare, men vågar inte köra något skidpass idag. Men ut måste vi, det helt underbart väder med dagsmeja. Jag tog med mig sambon på en långpromenad för att göra förberedelsearbete inför Limsjön Marathon. Du har väl inte missat att jag arrangerar en träningstävling - ett marathon i etappform den 19 maj? Det är snart bara 3 månader kvar. Idag undersökte vi alternativa start- och målgångsplatser runt Limsjön!

5 kommentarer:

elly sa...

det ser ljuvligt ut! jag har fått i mig lite sol jag med, även om det inte blev någon längre utflykt. det har varit tunga dagar i det senaste. men imorgon är jag ledig och då ska jag göra ÄNNU en comeback på gymmet. det kommer aldrig till skott! huvudvärk, magont, sömnbrist, jobb och andra aktiviteter (dans och kör) kommer i vägen för träningen.

för övrigt så gillar jag din nya design, men den tar lite mycket plats. jag vet inte om det bara är min webbläsare eller vad det är, men den får inte plats i fönstret. det brukar inte vara något problem, eftersom jag har så hög upplösning på min skärm. kanske något att se över?

hoppas att du är frisk snart!

Ulrika sa...

Åh så skönt att höra att du redan mår bättre! Och kan inte annat än hålla med om dagens väder - grymt liv vi lever. :-)

Elina sa...

Här har vi varit inne precis hela dagen. Ibland får det bli så (även om jag får lite dåligt samvete). Per ropade inte HURRA när jag förslog en promenad heller... Vi har inte någon lika härlig promenadväg, får skylla på det :)

Karin sa...

Soliga vinterdagar är ok :-) Hejja Limsjön!

Cykling min passion sa...

Åh vilken dag! Här i norr har det också varit ljuvligt väder men jag har jobbat, typiskt!

tror inte jag kommer kunna få nå bidrag till ny mobil, det är attans!

Hoppas solens strålar gav dig mer energi till att bekämpa bacillerna!