fredag 8 april 2011

Rosa pelargoner och fredagsförhoppningar

Bara ett par hundra meter från vårt kontor ligger en helt annan värld. Karlehags Trädgård. Bilderna stulna från deras hemsida. De öppnade säsongen för en vecka sedan och jag har hunnit med två besök. Idag lade jag mina sista slantar på tre olika typer av rosa pelargoner(100 kr). Jag har verkligen inte gröna fingrar men hoppas att dessa pelargoner ska blomstra hela våren och sommaren. Vi har både fler och större fönster i nya hemmet så blommor behövdes... Det kändes uppmuntrande och hoppfullt med blommor efter en tung vecka. Imorse vaknade jag med halsont för andra dagen på raken. Nej, löpningen igår kanske inte direkt gjorde det bättre.

Imorgon står vårens första vedsågningsdag på schemat! På söndag hoppas jag innerligt att foten (och halsen) håller för ett längre löppass... snälla. Eller så är det bara att förlika sig med att ingenting någonsin blir som man tänkt sig. Inte i år heller.

4 kommentarer:

Elina sa...

Var försiktig nu ffs! Aldrig träna med halsont, kom ihåg det!

Andrej sa...

Jag håller tummarna, jag som blivit frisk och hoppas på att friskheten "smittar"!!

Andreas sa...

Köp plastblommor ist ;) kramar

julia sa...

vi har alltid haft pelargoner hemma när jag var liten och jag var så trött på den blomman och gillade inte alls doften. men nu tycker jag att det är en himla fin blomma ändå och funderar på att investera:)