onsdag 20 april 2011

Balansera mera!

Jag försöker vara duktig. Numer lägger jag in ett balansavsnitt i varje gympass. Allt för att träna upp fotleder, fötter och min minimuskulatur. En dag kanske jag är lika välbalanserad som Lassi Karonen - den stora, kraftiga OS-roddaren. Han stod stadigt med båda fötterna på en liten boll när jag såg honom på gymmet. Eller min sjukgymnast - som kan stå på knä på en medicinboll och göra rörelser! Snacka om genomtränade människor... ingenting lämnas förbi.

I morgon åker vi upp till stugan för påskfirande! Så nu blir det bloggtorka igen. Men jag utgår från att de allra flesta lämnar datorerna och sitter ute i solen och äter påskgodis istället? Om ni ska resa bort, glöm inte att packa ner korta löparshortsen. Det ska bli 20 gr varmt i helgen! Jag tänkte försöka mig på ett längre löppass innan avresa i morgon, men hoppas på härlig löpning under påskhelgen också. Skönt att bryta av ätandet med det...
GLAD PÅSK!

3 kommentarer:

Elina sa...

Jag hoppas på att kunna lufsa runt lite också... Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas... GLAD PÅSK!

Löpning & Livet sa...

Åh, tack för påminnelsen! Jag körde jättemycket balans innan graviditeten, men nu har jag visst glömt av det.. :) Glad påsk!

julia sa...

Ha det jättemysigt i påsk!!