lördag 30 april 2011

22.2

Dagens långpass bestod av tre varv runt Limsjön. 22.2 km och cirka 2.10 h stannade klockan på (5.50 min/km). Så långsam att kossorna somnar... men men. Fartträning kanske kan få upp tempot i sommar. Förutom att en tånagel sprack och jag fick brännsår av pulsbandet som jag inte använt på länge så var det en fin tur. Limsjön - jag ska skriva en kärleksförklaring till denna sjö och stig snart. På fötterna hade jag mina nya älsklingar! GT 2160 i sommarens färg... En mängdträningssko för mig. Och tills vidare en allt-annat-sko också, eftersom jag oftast bara har ett par löpskor åt gången. Jag provsprang även i DS Trainer men eftersom jag pronerar ganska kraftigt så kändes den något för instabil för mig. Till sommaren skulle jag vilja ha ett par snabb-skor också.


Benen idag var inte superpigga men samarbetade ändå fint. Jag har tagit mig runt Limsjön varje dag denna vecka! De dagar jag inte sprungit där har jag gått/stavgått över en mil. I morgon ska benen få vila!

5 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Fast SÅ himla långsamt var det väl inte ändå? :) Långpass ska ju gå långsamt!

Andrej sa...

Blodfläcken är kärleksförklaring nog!

Karin sa...

5.50min/km på långpass tycker jag är lagom! Skorna är helt gudomliga och hade det inte varit ett par för pronering så hade ett par likadana kanske fått göra mina 10 par sällskap. Att bara ha ett par är galet :-)

Kanske får testa Limsjön nästa gång jag är i Dalarna... Låt fint!

Elina sa...

Jag sprang säkert ännu saktare i fredags och då får man ju även räkna bort x anta kilometer!

Jättefina skor!

andreas sa...

bra jobbat, men tre varv jonna? så rolig är väl inte limsjön? haha kramar