måndag 25 april 2011

Och ett påskägg med påskträning
I mitt påskägg finns också fartfylld träning! Kinnvallsjösätra army camp är ett pass värt att nämnas... Jag och mamma körde svettig träning utomhus, med hjälp av kroppsvikten, stenar, kvastar, vedträn, och dinosaurier! Vi blev skitiga och trötta. Jag hade även målat mig med kol i ansiktet för att se ännu tuffare ut...

Terränglöpning - ett annat spännande pass! Jag plumsade genom myrar, hoppade över stock och sten, balanserade över spångar. Jag blev blöt, lerig, trött men njöt så in i bängen!


Idag avslutade jag påsken med att springa 20 km. Det var tungt, mest för att det var så jäklarnas hett. (Dalarna har varit hetast i landet idag, sa de nyss på SVT). Rutinerat nog lade jag även passet mellan 13.o0-15.00... då är det ju svalt och skönt, liksom.


Jag hade delmål under löpningen, fick bl.a. sällskap av lillasyster under en del av passet, sprang förbi golfbanan och hejade på sambo och svärfar och fyllde vätskedepåerna. Jag hade löparkeps och vätskebälte men tål ändå värmen dåligt. När jag kom hem drack jag vatten och vätskeersättning men får ändå huvudvärk och illamående efteråt. Någon som har tips? Jag gruvar mig väldigt inför en ev. värmebölja under Stockholm marathon eftersom jag inte gillar att springa i stark värme. Konstigt egentligen, jag tål ju solen annars, älskar att vara utomhus i solen, kan vara ute timme efter timme...


Varför är min lillasyster med på ett fotografi här, kanske ni undrar? Jo, för att jag upptäckte att hon inte var representerad på en enda bild trots att jag delat nästan varje minut av påsken med henne. Hon har även nyligen kommit tillbaka i träning efter FYRA veckors förkylning-influensa... vi sprang ihop idag, och laddar för en härlig löparsommar tillsammans!

5 kommentarer:

Slans sa...

Tack snuttan! Jag ser ju dock ut som en spöke på bilden, men jag uppskattar tanken. Och ja, nu jävlar kör viiiiii!

Och bra kämpat med all träning!

Löpning & Livet sa...

Ja det där med värmen är ju ett problem.. Jag gillar sommaren, men just när jag ska springa föredrar jag höst och vinter, det påmindes jag av igår.

Vilken härlig påsk du verkar haft! Och fina bilder!

JW sa...

Tänk att jag har en så underbar och fantastisk tjej på alla sätt och vis.... Vilken tur jag har!=)

Malin sa...

Ser ut som du haft en härlig helg med mycket kärlek och träning. Inspirerande!

Emelie sa...

en bild säger mer än 1000 ord - tänk så mycket du inte behövde skriva som man förstod ändå!
Var skoj att ses i helgen!