måndag 4 april 2011

Måndagskorv och måndagsstyrkan

Måndagar, vad är det med denna dag egentligen? Men så fort jag klev ut ur bilen, hemma, så blev allt bra. Odin kom på besök, och valde att äta middag inne hos oss! Ett mycket angenämt litet middagsbesök... vi satt på varsin sida bordet, spekulerade och åt stora portioner stuvade makaroner och falukorv.

Jag passar på att köra ordentligt med styrketräning nu när jag inte törs löpträna så mycket som jag egentligen vill. När armarna darrar när man ska sätta på sig skor och smörja in sig med hudkräm så vet man att man kört slut på det som fanns i bröst- och bicepsmuskulaturen! Det blir inte roligt i morgon, men det var kul idag!

I morgon blir dock ett nytt försök till löpträning - jag tänkte mig Jonna Goes Tjurruset på terrängstig, genom snö, is, vatten! Då borde det gå att springa sakta, och inte hårdbelasta foten med asfalt och fartträning. Missa inte det, kära bloggläsare... spänningen är olidlig!

6 kommentarer:

andreas sa...

nej men du kan ju halka och skada dig ist kramar

Löpning & Livet sa...

Ja man kan alltid passa på att bli starkare när man inte kan springa så mycket. Känsn som jag inte gjort annat än styrketränat (om än ganska lätt) på sistone :)

Slans sa...

Var försiktigt bara! Jag gillar det inte inte riktigt...

Ulrika sa...

Ja! Jonna goes Tjurruset vill jag verkligen inte missa!

m sa...

trodde nästan han skulle bli kvar över natten!

Julia sa...

Jag hade också en otroooligt seg måndag trots solsken och god matlåda. Jag satsar på en bra onsdag istället!

Krya på dig i foten!