onsdag 16 maj 2012

Nu, nu, nu

Vid Norsbro
Jag undrar hur jag kommer se tillbaka på den här tiden? Den här veckan, de här dagarna. Hur kommer jag att se på Limsjön marathon när jag blickar tillbaka, nästa vecka, om fem år, tio år...

Historien om oss själva skriver vi om hela livet. Hur vi förklarar och beskriver en sak förändras, från när det alldeles nyss är upplevt till hur vi betraktar det i ett efterhandsperspektiv.

Härom dan när jag och JW åt middag konsterade vi har det bra just nu, här, i nuet. Just nu är en väldigt bra tid i livet. Vi ska njuta av den tiden som vi har nu.

Även om jag känner mig enormt stressad också. Det är självpåtaget, kan tyckas. Nej, stressen är inte självvald. Men situationen är vald och jag vet vid 27 års ålder vad som triggar igång min stress. Ändå känns det som jag har det mesta under kontroll. Och jag vet ju någonstans att det inte bara är vad jag gör som påverkar hur det blir på lördag. Alla som är med skapar ju tillsammans en minnesvärd dag.

Precis som på ett bröllop...

Otippat att jag längtar till Kinnvallsjösätra och räknar dagarna tills jag kan åka dit?

Nej.

7 kommentarer:

Emelie sa...

Lycka!

LinaTriathlet sa...

Jaaa just nu är en bra tid! ;) Njut av att vara här och nu!

Anonym sa...

Hoppas ni får en underbar vecka med bra flow och med massor av fina minnen att tänka tillbaka på! Att arrangera ett marathon måste vara ett äventyr i sig!

Och grym cykling du gjorde i helgen! :)

elly sa...

jonna... jag tycker att det börjar bli väl många jämförelser med att planera bröllop nu. är även det något du har erfarenhet av...?

elina sa...

Ja, det är onekligen en bra tid nu! Även om den är stressig också, på många sätt. Man får försöka hitta stunder där man varvar ner emellanåt.

andreas sa...

ojojojoj snart smäller det har du fixat någon startpistol förresten? kramar

Löpning & Livet sa...

Du är fantastisk! (Och bröllop kanske det blir också? :) )