torsdag 10 maj 2012

Det utskitna äppelmoset

Siljan, älskade sjö!
Idag fick jag veta att från den 1 juni har jag semester, fram tills att jag börjar mitt nya arbete den 25 juni. Det känns skönt eftersom jag känt mig som ett utskitet äppelmos (citat farmor) den sista tiden. Fram tills dess är det dessutom kortveckor varje vecka. Och ett marathon som ska gå av stapeln!

Jag ska försöka att inte boka upp varje dag under dessa tre veckor i juni... men ett och annat vet jag redan nu. Jag ska försöka genomföra två cykeltävlingar. Jag vill fira en syster som tar universitetsexamen. Vi ska fira midsommar - och till midsommarafton fick vi ett underbart besked om en härlig fest där två flugor slås i en smäll, det blir nog en midsommarnattsdröm.

Och sen är det Kinnvallsjösätra. Som alltid när jag befinner mig i äppelmosstadiet, är längtan dit nästan outhärdlig. Nu har jag inte varit där sen i påskas. Och försommaren i Kinnvallsjösätra, den är underbar...

Därefter blir det arbete under större delen av sommaren. Men helgerna och kvällarna kommer inte gå av för hackor! Det blir grillkvällar, golfkvällar, löptävlingar, Klövjestigen, vi är bjudna på flera födelsedagsfester... Det blir en bra sommar! Vad har du för sommarplaner?

6 kommentarer:

Karin sa...

Åh sommar, semester! Ljuvlig ord! Jag ska hänga i torpet, gå på bröllop och springa lite. Bara.

slans sa...

Men du vet att du kan stryka min examensceremoni anytime! Jag kommer inte gråta. Promise!

Det kommer bli en awesome sommar :)

slans igen sa...

oj vad växlar språk då! värsta viktoria silverstedt...

Emelie sa...

Spendera semestertid i sunnanän, bjuda till med grillkväll, se Bruce Springsteen på Ullevi, ta kvällsdopp, se på solnedgången, äta färska hallon i filen... Må så gott jag bara kan!

Anonym sa...

Många roliga planer har du och härligt med semester innan du börjar ditt nya jobb!

Jag blir uppsagd som lärare under sommaren och är ledig från 2.6-13.8, den tiden ska jag utnyttja maximalt! Inleder sommaren med en veckas vandring på Kungsleden, ska på skidskytteläger till Vuokatti i månadsskiftet juni/juli, deltar i en löpskyttecup som börjar på onsdag, maassa roliga träningspass, roadtrip i södra Finland i mitten av juli för att sen träna en vecka i Stockholm (rullskidor och löpning) hos min bror. Eventuellt även en fjällvecka i augusti innan jobbet kallar. Däremellan skärgårdsliv och boende på stugan .. paddling, paraplydrinkar och dans i sommarnatten?

Det här ska bli en grym sommar har jag bestämt!! :D

elly sa...

vad skönt! själv fick jag bara helg emellan mina jobb, men vad gör det i början av april. i sommar ska jag mestadels jobba. jag är ledig veckan efter midsommar då jag tänkte gå på peace&love. sedan ska jag nog söka semester v 32 och antingen gå på way out west eller bounce summercamp. det lutar åt en veckas dans, men wow's lineup är to die for och borde egentligen inte missas...