torsdag 31 maj 2012

Dan före dan

Tiden bara rusar! Nu är det det den sista maj, och i morgon gör jag min sista arbetsdag. Därefter väntar tre veckors ledighet. Och dessa tre veckor infaller samtidigt som årets absolut ljusaste dagar!

Jag kommer i morgon att ta mitt pick och pack och fara upp till fäbon. Hur länge jag blir där vet jag inte! Kanske blir jag där helt ensam någon natt. Jag försöker vila i att inte alltid veta. 


Det blir ingen start i Siljan Runt. Och antagligen inte i Vätternrundan heller. Så är det med det.

Ropet från Kinnvallsjösätra är nu så starkt att det överskuggar allt annat och vårens besvikelser. Nu finns bara längtan och förtröstan.

8 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Det tycker jag du gör rätt i! Det kommer fler cykellopp.

Ingmarie sa...

Så klokt!
Njut fina du!

Karin sa...

Du har haft otur i år, verkligen!! Men fäbod ger plåster på sår!

Ulrika sa...

Vilket bra beslut! Magkänslebeslut är alltid de bästa. Ha det riktigt fint i stugan nu och njut av kravlösheten.

LinaTriathlet sa...

Håller med föregående talare! Klokt beslut! Det kommer fler cykellopp! Härligt att du får fira in helgen med stundande semester! Ha det riktigt gott i stugan! Va i stunden och hämta ny energi! Njut av att bara vara! Kram!!

Anonym sa...

Låter klokt!Det slog mig häromdagen att jag kommer förmodlingen inte kunna starta i vasaloppet.Livet!kram grannen

andreas sa...

ja du får ssatsa på #vansbroterrängmarathon ist träningsläger nu i veckan :) kramar

elly sa...

jag märker nu att jag har haft fullt upp hela veckan, för jag har ju missat en massa inlägg! jag blir så himla sentimental av att läsa om dina avsked och glädjeämnen, att jag nästan fäller en tår. angående det där med motivation så kan jag säga att det inte bara är limsjön marathon som varit en motivation för mig, utan allt du gör. din glädje till träningen i allmänhet och löpningen i synnerhet har fått mig att byta fokus från att ha tränat ganska mycket av fåfänga till att vilja träna för att bli stark och ORKA. jag vill ORKA springa 4,2 mil en dag (som tur är inte idag, med tanke på vädret). så tack för att du är en så härlig inspiratör! hoppas att du får riktigt, riktigt, riktigt fina dagar i vallen!