torsdag 24 maj 2012

Tjejruset i FalunFriskisuppvärmning
Starten har gått!
Marianne från Leksand, och många andra bekanta ansiktet, fick sig ett rop!
Under onsdagskvällen var jag supporter på Tjejruset 5 km i Falun! Jag älskar att vara supporter. Det är, efter att tävla själv, det roligaste som finns! Jag hade tre stycken att heja på och passade givetvis på att heja på alla andra också.

Publik är, i allmänhet, väldigt tysta och försynta. Jag tycker om aktiv coachning, höga rop, peppning! Inte bara ett lamt "heja heja". Ett tag stod vi ca 300 meter från mål. Jag såg på min egen klocka att en del tjejer hade chans att gå på under 30 minuter om de ökade på. Det skrek jag till dem, och såg hur flera fick något krigiskt i blicken och ökade steget! Mina egna löpare vågade igår verkligen ta ut sig ordentligt och satte fina tider som de var nöjda med.

Vann i överlägsen stil gjorde elitorienteraren Lena Eliasson på 17:03. Jennie Öberg, skidåkaren från Team2015, kom trea på 18:56.

5 kommentarer:

andreas sa...

ja det hade varit kul att vara där och hejat kramar

LinaTriathlet sa...

Om jag ska köra IM kan jag få ha dig som support då? :) Kan tänka mig att de fick extra krafter, det gör så mycket när någon hejar på en och supportar rejält!

Krya på dig! Hoppas halsen ger med sig snart!! Kram på dig!

Lisa sa...

Hej, hittade hit från Mikael:) Fin blogg! Jag hörde talas om Limsjön marathon och insåg att det var du som anordnat det, eller? Bra jobba i så fall, vilket initiativ:)

elina sa...

Ja, det är faktiskt himla kul att heja också! Jag blir helt till mig :) På tällbergsloppet i somras kunde jag inte slita mig.

mbh sa...

håller med! va kul att du skrek så :)