lördag 19 maj 2012

Limsjön marathon

Vid starten, 08:00. 
Nu är vi i mål! Och vilken dag det blev... alldeles, alldeles underbar. En enda löparfest där vi hade picknick mellan varje varv. En dag då personliga rekord sattes på löpande band. En dag då vi hade över 80 startande i mitt lilla påhitt Limsjön marathon! En dag då nästan 10 personer fullföljde marathonsträckar, varav de flesta för första gången! En dag då det samlades in mycket pengar till barns utbildning i Uganda.

Det kändes overkligt, som en saga när vi sprang iväg klockan 08:00, ett helt band av löpare. Solen sken och fåglarna sjöng, jag behövde nypa mig i armen. Är det sant? Precis som i min drömbild.

Och inte hann vi mer än hem, förrän regnet kom. Just nu är jag enormt trött både mentalt och fysiskt, det värker i ett knä, fötterna, ja i hela kroppen... så som det ska efter ett marathon. Men jag känner mig även lycklig, rörd och överväldigad. Självklart kommer det många fler bilder och personliga reflektioner kring både arrangemanget och min egen löpning, men det blir i morgon det!

10 kommentarer:

Malin sa...

Tack för idag Jonna, du har varit helt fantastiskt duktig, är grymt imponerad av dig, både som arrangör och som löpare. Kram

andreas sa...

tack tack tack kramar

Puma sa...

vilken häftig grej!!! ser fram emot att läsa mer!!!

Ingmarie sa...

Fantastiskt! Du är helt makalös! GRATTIS!

Löpning & Livet sa...

Ja, vilken grej! DU är fantastisk så det är inte mer än rätt att ni fick fantastiska förutsättningar med väder och annat! Njut och vila nu!

Och stort grattis såklart!

Annika sa...

GRATTIS! Vilken grej. Ett marathon sprunget och ett marathon ordnat! Av dig. Bägge delarna. Otroligt kul. Har tänkt på dig idag och det var roligt att få se den lyckliga soliga startbilden på dig i nr 1! :) Wiiihii!

Karin sa...

Härligt!! Blir varm i hjärtat och ser fram emot att läsa mer!

Malin sa...

ja man kan inte tala om annat än succé! jag längtar redan till nästa år. då ska nya pers slås!

Anonym sa...

GRATTIS! Jag känner glädjen du förmedlar och är så glad över det fantastiska lopp detta blev! Grymt att både arrangera och springa själv, du borde få en stor medalj för detta!!

Anonym sa...

Det var verklign en härlig dag. mycket smärta men så roligt det var ändå. // B.O