torsdag 17 mars 2011

Gemensamma långpass med start nästa helg!

Jag fortsätter med erbjudanden, när jag ändå börjat! Fr.o.m. nästa vecka föreslår jag gemensamma långpass en gång i veckan! Jag kan planera en tur vi kan springa, och man ska kunna "vika av" på olika ställen utifrån önskemål. Vill du springa 6 km är det jättebra, vill du hänga med i 20 är det superkul! Vi hjälps åt att orka!

Vi springer i ett långpasstempo, cirka 6 min/km, möjligen något fortare/långsammare beroende på passets längd. Vätskebälte är bra, men vi kan också åka och placera ut vatten innan. Förslag på första tid är söndag den 27 mars, klockan 11:00.

Andreas, JW, Linnea, Elina, Pontus, Felicia L, Anna B, Marie, Freddan, Magnus, syster Malin, RättviksMalin, Emelie S, Emelie E, Oskar - alla löparintresserade i bygden som jag känner till och alla andra - kom igen! Ni utsocknes är varmt välkomna också... Bästa sättet att spendera en söndagsförmiddag, och det går mycket lättare att springa tillsammans!

7 kommentarer:

Elina sa...

Tyvärr är jag ju i Uppsala då, annars hade jag givetvis hakat på :) Lycka till!

Emelie sa...

Bra initiativ! Tyvärr så är jag inte på rätt plats vid rätt tidpunkt men jag kanske tar en egen runda kl 11 på söndag!

Lycka till! Hoppas många sluter upp!

andreas sa...

Ikväll invigde jag mina nya skor och tights med en livsfarlig runda på 40 min :) kramar

Dolly sa...

Ah, precis vad jag skulle behova, springkompisar som kan orka nar inte jag gor det. Hoppas det blir lyckat! Kram

Andrej sa...

Argh!

Malin sa...

Om du med RättviksMalin menar mig, så är jag intresserad. Det låter jätte kul! Dock är jag nyopererad i en fot och får nog inte springa den närmaste månaden. När det läkt ihop på är jag sugen på att vara med!

felicia sa...

Får man vara med? :)