onsdag 23 mars 2011

En fulsnygg byrå

Inför flytten till en större lägenhet behöver vi en del nya möbler! Bl.a. en hallbyrå. Idag köpte vi denna fulsnygga 50-60-tals byrå på Tatillvara för 200 kr. (Den är något ljusare än vad som syns på bilden)
*
Jag tycker den är läcker! Blir fint med en passande spegel ovan eller en lampa i samma stil. Och i påsk med en vas påskris på! Även pappret som någon omsorgsfullt klätt lådorna med kändes som om det var från förr. Vi ska ha mössor, vantar, sportgrejor mm. i lådorna.

6 kommentarer:

elina sa...

Fin och fräsig :) Bra köp!

mbh sa...

blir jättebra i hallen o mysigt med en lampa på! din gröna i glas skulle passa!

Andrej sa...

Oj. Typ sjuttital, kan jag säga. Iallafall på pappret. Jag känner igen det från min barndom - jepp, så gammel har en blivit!!

JBH sa...

fast byrån är 50-60-tal, pappret kanske är 70-tal =)

Annika sa...

Åh väldigt klassiskt. Snyggt. Men ändå mysigt för att det påminner om forna tider och farmor och farfars inredning :) Kul att handla begagnat för det känns lite bra att återvinna också.

Det där jäkla benet vill inte vara med i matchen ännu. Blir knäpp av att inte komma framåt med löpträningen. Jag behöver ju de här veckorna om jag ska våga ställa mig på startlinjen...

Dolly sa...

Den ar ju dosnygg!!!! Har en liknande fast lite mindre. Saknar alla mina loppifynd har i Dubban. 50-60 tal ar det basta!!!!