fredag 22 januari 2010

Rapport från Sportskadekliniken

Sjukgymnasten tyckte att det lät som en variant av löparknä på mina symptom (smärta som uppträder efter några kilometers löpning, smärta i utsida, framsida knä). Varför det uppstått är oklart, löpningskvantiteten har ju varit marginell sista två månaderna. Dessutom har jag inte ägnat mig särskilt mycket åt varken upp- och nedjogg, stretch, balans- och koordinationsträning samt styrketräning ben på gymmet! Och allt det ska det ändras på nu… Dessutom sa han att det är mycket mer slitsamt för leder och kropp att springa nu vintertid pga underlaget vilket kanske bidragit. Han bände och drog och tryckte och pratade och var precis som sist riktigt bra, tycker jag!

Samt kanske ett par inlägg i skorna p.g.a höga fotvalv (har ringt och bokat tid) Och en balansplatta.

Dessutom tyckte han att jag kanske skulle smyga igång löpträningen nu och inte ge mig ut på tuffare distanspass eller långpass det första jag gör. Jo, det kanske kan vara smart…

Och så länge jag kan ha tuffa skidpass så är jag lugn. I alla fall ganska.

2 kommentarer:

pfunke sa...

Springer du i skogen/obanat någon gång? Kan vara lindrigare för knät...
Angående golf:
Det är klart att de är jobbigt att gå en heeel mil...
Din sambo bär ju åtminstone sin golfbag själv, eller?
Det är ju som sagt tur att vi är olika och att man kan stå för sin åsikt, det finns nog människor som tycker att orientering är för skogsmullar eller liknande.

Elina sa...

Du kan inte vara lugn ;) Bra att du reder ut allting ordentligt i alla fall.