söndag 10 januari 2010

Från skidspår till gym








Vi bytte glittrande pudersnö, vindbitna fäbodstugor och skidspår mot... gymmet. Vårt gym är ganska slitet, har halvdåliga öppettider och fula tvåfärgade väggar men jag trivs ändå där som fisken i vattnet, handen i handsken eller fartfylld Jonna under skivstången. Idag blev jag även vän med bänkpressen igen.

Och jag har tvättat mängder av insvettade underställ, vinterfodrade löpartights, sporttoppar och långkalsonger. Så i morgon kör vi igen... Jag hade tankar på att köra en dubbel idag och ta ett löppass i kväll men då det redan nu är cirka minus 22 grader tycker jag att det är ett gränsfall.

Nu börjar den hälsosammare banan. Slut på att äta tre grillade korvar med bröd till lunch. Idag lyxade vi till det med lunch på Siljan efter träningen. Räkor! Och nu blir det till att ställa sig och göra gryta till middag och lunchlåda...

4 kommentarer:

mbh sa...

härligt gumman! vardag kan vara bra det med. hoppas vi hinner ses nåt i veckan. puss

Snorkkis sa...

Verkar som om ni haft det alldeles underbart! Men vardagen är ju också ganska bra, och du verkar rätt så bra på att ta vara på den. Och så kan du ju alltid kolla på lite gamla foton från semestern.

elina sa...

fina kort, speciellt det sista (undra vem som tagit det hihi) ;)

saknar dig också redan... men vi är alltid varandra nära, det vet du!

andreas sa...

jag tyckte det verka som mor tvättat haha kram