lördag 16 januari 2010

Fartfyllt fika!

Jag bjöd in mina syskon och syskonbarn på förmiddagsfika! Och lägenheten fylldes av bus och full fart framåt... Vi lekte bland annat rulla in Gustaf i ett täcke och vända honom upp uppochner-leken. Vincent lekte springa in i sovrummet och bära ut glödlampor, skivor, böcker och annat till köket-leken. Sedan lekte alla tre små kusiner springa fram och tillbaka mellan sovrum och kök samtidigt som man skriker i falsett-leken. Den leken var nog den mest uppskattade av barnen, men kanske minst av de vuxna :)



Andreas önskade sig "gärna smörgås och hembakt".



Tulpanerna igen...



Gustaf ville hellre ha bulle och det fanns en kvar i frysen!

Alla ville sitta i Andreas knä och helst samtidigt också! Nu sitter jag och äter gårdagens lunch - makaronipudding (underskattad mat!) och funderar på... skidor idag, löpning i morgon eller löpning idag, skidor i morgon?

4 kommentarer:

mbh sa...

ha ha låter precis lika rörigt som det var trots att du censurerade lite :) tack för fikakalaset, det var gott och mysigt, fyra hembakta sorter - det är inte illa pinkat :) pusselipuss

p.s. bajsblöjan hamnade nog under er köksbänk, där ska den nog inte ligga för länge ;)

Sofie RW sa...

Åh, vad mysigt det låter (eller... kanske inte bajsblöjan då...). Fick alldeles plötslig längtan efter mina syskonbarn nu.

slans... sa...

snyft....

andreas sa...

tack så mycket för den trevliga fikastunden kram