tisdag 12 januari 2010

Jag gillar!

Men jo, jag gillar faktiskt vardagen! Jag gillar känslan jag vet kommer infinna sig på fredag eftermiddag efter en hel arbetvecka, jag gillar vardagsmat - idag åt vi kokt potatis, lax ugnsstekt i hollandaise och citron, broccoli. Jag gillar att lunchlöpa i skoterspår (vingligt var det i alla fall...), jag gillar att flåsa sig blodig i skidspåret om kvällarna bara för att tävlingsdjävulen vrålar att du ska bara inte bli ikappkörd och omkörd av sambon en gång till, jag gillar min frukost med fil, banan och egengjord kanelmüsli, jag gillar brödbaket, jag gillar känslan när den jag älskar kommer hem, jag gillar förmiddagskaffe...

Det är ju så mycket jag gillar!

6 kommentarer:

Elina sa...

läs min blogg så förstår du varför jag snart också måste börja lära mig gilla löpning... oj oj.

Snorkkis sa...

Ibland får man ha en liten startsträcka innan man är inne i vardagen igen, men då man väl är där, är det ganska bra. Och det du skrev om fredagen stämmer så bra; tänk vad mysigt med fredag det kommer att vara på fredag när man jobbat en hel vecka!

linnea sa...

Härligt att du är så positiv Jonna. Det finns inget ont som inte har något gott med sig, eller hur man brukar säga :)

Frida sa...

ja eller hur! Hur länge brukar dina sitta kvar? mitt skal sitter fortfarande kvar och jag börjar tro att det är där för att stanna.

Förresten så drömde jag om dig i natt, jag var ute och sprang med dig (jag som avskyr löpning) Ingela & Sofia var också med och sprang, men en annan väg. Elina skulle ha sprungit med oss, men hon stannade i stället kvar på simhallen och tog kort på en kille med min dåliga kamera :P
Jag var så imponerad över mig själv i drömmen att jag kunde springa lika fort som dig och att jag orkade lika långt. Och när vi var framme och jag trodde att vi sprungit flera mil, så sa du att det bara var en kilometer, och vi var helt slut, haha. Och din mamma sa att det var en sån förlösande känsla att springa!

Haha. fattar inte var alla drömmar kommer ifrån.

andreas sa...

vardagsmat? tyckte det lät som värsta söndagsmiddan kram

Emelie sa...

visst har vardagen sin charm, den också! klart den behövs för att vi ska uppskatta den underbar ledigheten emellanåt. att vara ledig hela tin är ju ingen höjdare, i vår ålder skulle ju det innebära att vara arbetslös :)

kortet hos mig är taget i skidspåren förra veckan när ja och M vände vid slogboden och var på väg hem.

Tack själv och tack så mycket att jag fick följa! vilken ära!

Hoppas det gick fort i skidspåren!

kram!