måndag 16 februari 2009

Time to kill

Lunchsallad på Siljan med kallrökt lax och mycket bönor

Det här blev en måndag i raden av måndagar som ser ut som måndagar gör, där insidan av huvudet är som sågspån och pannkakan vänds först när jag sätter mig på cykeln för 25 min uppvärmning innan powerbaren. Då försvinner den mentala tröttheten och byts så småningom ut till en total fysisk trötthet. Man vet att det varit en bra styrketräning när jag knappt orkar kränga av mig sporttoppen och tvätta håret efteråt för armarna är så slut. Det är kul att känna hur jag blivit mycket starkare i framför allt bröst, biceps, triceps och axlar de sista månaderna efter styrketräning, idag gick det hur bra som helst att köra biceps till exempel! Nu är det fem dagar kvar till Tjejvasan, börjar äntligen tycka att det ska bli kul att åka! Efter Tjejvasan har jag helt plötsligt oceaner av tid att träna på, när man inte måste åka skidor flera gånger varje vecka. Om allt går som dert ska så ska fokus ligga på löpning och styrketräning under våren, det blir grymt. Under kvällen har jag varit huslig och gjort kanelmüsli och tonfisksallad med ägg, pesto, oliver till matlådor. Har man bara pesto och fullkornspasta hemma så kan man alltid göra bra matlådor. Vilket extremt Fartfyllt inlägg detta blev, bara mat och träning, som på den gamla goda tiden.

4 kommentarer:

Anonym sa...

haha, det ser ut som små lila möss på tallriken :) hurtbulle! men den här veckan ska jag ligga i... önskar att jag kunde heja på er på lördag!

Andrej sa...

Du är väl för rolig. Jag kan börja träna när jag inte måste åka skidor flera gången i veckan- Vad är skidåkning då? Semester??
Har en känsla av att du kommer göra rätt bra ifrån dig på Tjejvasan. Lycka till!!

Anonym sa...

du kan få en liten update, men det får vi ta på telefon eller msn. :)

Anonym sa...

hej hej hoppas träningen gått bra idag.