onsdag 25 maj 2011

Vita dörren, knacka på...

Jag skulle hälsa på i granngården (läs grannlägenheten) en liten stund bara, men blev kvar hela kvällen. Efter Odins bad lekte vi att han var en liten bäbis som låg inlindad i handdukar och filtar i min famn, sen nattade jag honom. Han ville ha saga, och en saga till, och en till... till slut var jag mer sömning än honom. Jag låtsassov, och efter en lång lång stund slumrade han in. Älskade barn!

6 kommentarer:

elina sa...

ÅH vad mysigt!

Julia sa...

Underbara barn! Och det är en underbar känsla att få vara så känslomässigt nära sina syskonbarn!

LinaTriathlet sa...

Åh vilket härligt mys! :)

elly sa...

jag har tid hos en ortopedtekniker på runner's store på onsdag. skulle ha varit där igår men var febrig. har fått remiss från min sjukgymnast och då blir det förhoppningsvis något billigare. han har också sagt att jag bör gå i schyssta skor så ofta som möjligt, vilket precis som du säger är skittrist. löparskorna jag har nu är rätt snygga (mörblå/lila nike lunarlite), men funkar liksom inte till mönstrade strumpbyxor... och skorna jag har på jobbet är ju döden för fötterna.

jag jobbar till strax efter tre, men jag borde hinna med att se din målgång i alla fall! finns det något liknande system som för vasaloppet, att man kan kolla var folk befinner sig? det hade varit perfa. :)

Andrej sa...

Underbara grannar!!

mbh sa...

ja han körde rätt hårt med dig :)