måndag 9 maj 2011

Miserabel måndag

5:55 i morgon skulle jag setat på tåget mot Stockholm - Arlanda.

Men... för det finns ju ett men. Igår kväll började jag känna en retning i halsen. Trodde att det var min vanliga paranoia, men sov dåligt och hade ont i halsen. Imorse var halsen helt svullen. Jag åkte till jobbet men fick frossa, satt inlindad i en filt och försökte arbeta med verksamhetsutveckling. Vid lunch gav jag upp och åkte hem. 38.5 i feber. Sedan dess har jag sovit i princip hela eftermiddagen.

Jag är så ledsen och besviken! Både för två dagars kursen på Arlanda, som verkade väldigt bra, bo på hotell, äta hotellfrukost...

Men mest för att jag skulle få träffa finaste Sofie! Vi skulle transportlöpa hennes transportsträcka, fika och umgås. Vi har inte setts sedan förra sommaren. Jag hade sett fram emot det så himla mycket...

Nu får jag packa upp resväskan igen, löparryggsäcken, de fina löparkläderna... och hoppas på ett väldigt snabbt tillfrisknande.

6 kommentarer:

andreas sa...

fy va tråkigt men du är säkert frisk om ett par dagar kramar

Sofie RW sa...

Krya på dig finaste Jonna! Bättre att klara av förkylning nu och inte om 2.5 veckor! Vi kanske kan träffas på Östermalms IP den 28nde och vara nervöra tillsammans? Kram!

mor sa...

Tycker så synd om dig, gumman! Vet att du så gärna velat vara frisk och få åka till Stockholm! Nu får du satsa på att vara frisk till "maran".

Emelie sa...

:( tråkigt...... se till att återhämta dig riktigt nu!

Krya-på-dig-kram!

Julia sa...

Trist! Krya på dig!

Andrej sa...

Nä-e. Det är f-n inte rättvist. Känner för att skicka en glass till dig!
Krya på dig!!!