måndag 13 augusti 2012

Limsjön marathon 2013

Visst kör vi även 2013! Alltså, Limsjön marathon. 

2012 - premiäråret! 80 deltog! Mängder av personliga distansrekord slogs! 11 stycken tog sig igenom alla 6 varv. Jag tippar inför 2013 - 150 deltagare och många som vågar sig på alla 6 varv!

Håll utkik på Twitter, bloggen, Facebook för mer information. Jag kommer inom kort att spika ett datum och sedan startar planeringen på allvar. Jag vill gärna ha era synpunkter, både hur ni upplevde 2012 års upplaga och önskemål inför 2013. Har ni en stund över kan ni skicka dem till jonnafartfylld@yahoo.se

Ut och spring med er! (Själv åker jag på kurs 5:45 imorgon bitti, men hoppas få till både styrketräning och joggning på plats i storstan...)

8 kommentarer:

andreas sa...

skitkul säg till om du behöver hjälp med något å du måste kunna ta en liten anmälningsavgift den här gången kramar

Elina sa...

Jättekul att du vill köra igen! Håller med Andreas, du kan gott ta en anmälningsavgift. Lovar att alla tycker att det är värt det!

Anonym sa...

Vad kul att du är igång och ordnar inför 2013 nu! Din glädje inför detta smittar verkligen av sig!! Härligt! :)

Anonym sa...

Superhärligt att du fixar en repris! Som jag verkligen, verkligen hoppas att jag kan vara med på. Det lät ju som ni hade så fantastiskt härligt och mysigt i år!

Ingmarie sa...

Och då ska jag se till att vara ledig!

LinaTriathlet sa...

Stor tummen upp! KUL att det blir 2013! :)

Tack för dina ord längs min väg! Du peppar och ger så himla mycket värmande stöd! TACK fina du!

elly sa...

absolut! imorgon kör vi jogging! (har dock fått ont i knät av förra veckans intensiva dansande. körde tre minuter löpband idag, sen kapitulerade jag till cykeln... men imorgon hoppas jag att det går bra!)

elly sa...

håller för övrigt med om anmälningsavgift!