onsdag 8 augusti 2012

Cykla på bulle

Eller rulle? Mulle? Kedja?

JW fick för sig att vi skulle köra tempo idag. Jag suckade tyst inombords. Det är ju så mycket roligare att cykla i bekvämt tempo! Att kunna prata om ditt och datt, begrunda att rönnbären blivit röda, gräset gult och Siljan djupblå.

Men nej, vi skulle cykla snabbt, och vi skulle cykla på belgisk bulle. Rulle. Kedja.

Det var som jag anade innan inte alls lika kul som att cykla i prattempo. De tre cyklisterna bytte knappt ett ord under en timmes cykling. Det brände i låren och hjärtat dunkade fort. Jag försökte tänka taktiskt i bullekörningen och smart som man är gick jag upp och drog där det ändå är lättåkt! Haha, det misstänkte ni aldrig va!?

Plågan gav utdelning, 30 km avverkades med snitt på cirka 30 km/h. Lillördag som det är firade jag sedan med färskt bröd och gott te, som den partyprinsessa jag är!

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

Wiii! Vilken fart! Jag är en fegis när det gäller sånt. Fort på ett fordon som jag inte har koll på. (Inbillar mig att jag har mer koll på benen. Dessutom går det förstås aldrig lika fort som på hjul...;-) )
Men så länge det är fest är det rätt!
(Ps. Kanske du skulle besöka min Guru-Danne när du kommer ner? :-) )

LinaTriathlet sa...

Vilken bra tempokväll! Härligt jobbat, vilken fart! Bra för cykelbenen med lite variation! Gott med kvällsfika! :)

slans sa...

Eh? Mulle, bulle, rulle? Snacka så man fattar va! Iofs förstår jag nog. Typ. Saknade dig på friskis!

elly sa...

själv firade jag semesteronsdag med film och en bit lakrits, för att sedan störta i säng. i vanliga fall är jag glad om jag får in sex pass på en vecka, nu har jag gjort sex pass på tre dar... det gör ont nästan överallt, men det är så kul, så det glömmer man vid varje uppvärmning!

Anonym sa...

Bra pass, bra fart! Jag känner att jag gärna skulle träna LVG men samtidigt, hur ska jag hinna med allt? :)