söndag 12 augusti 2012

Kalastider!
Nu börjar riktiga kalastider! I min familj fyller majoriteten år mellan 11 augusti-7 oktober. Vi springer på kalas var och varannan dag, klär oss i skjorta eller klänning, äter tårta, öppnar paket och har det bra! Idag var det kalas för Malin och Odin! Och för en stund lyckades jag vara totalt närvarande i nuet och känna fullständig lycka att vara omgiven av en stor, varm familj, en solig augustidag 2012. Ett stråk av någonting obeskrivligt som gav mig tårar i ögonen. Det är sådana dagar jag kan titta tillbaka på i framtiden.

Fulltankad av detta magiska, och kaffe och tårta såklart, cyklade jag ut med min landsvägcykel. Drygt 75 km stannade färddatorn till slut på, 2.54 timme cykling. Vi lade in klättringar upp på baksidan av Björkberget i dagens pass, då sved det i benen! Och när jag susade fram på raksträckan efter Siljansnäs mot Gesunda, alla som cyklat Siljan Runt eller åkt bil där vet vart jag menar, omgiven av susande skog, på en svagt lutande enslig väg, då är frihetskänslan överväldigande.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Familjemys och smarriga tårtor (ser verkligen jättegoda ut!), vad kan vara bättre uppladdning för tre timmar på cykeln.
Härligt att du lyckades vara i nuet! det är verkligen svårt tycker jag. Alldeles för ofta har man skallen ngn helt annanstans.

Träningsglädje sa...

åh, ingen os-depp hos dig då alltså!

LinaTriathlet sa...

det låter fantastiskt! Just nu försöker jag njuta av varje stund, är hemma på landet hos mamsen och suger in varje sekund och försöker vara närvarande!

Härligt med cykling! Nu är mina långrundor färdiga, det börjar redan spritta i cykelbenen ;)Frihetskänslan är otrolig!

Malin sa...

Obegripligt långt!!! Hur orkar du? Kände också obeskrivlig lycka idag !

slans sa...

Härliga bilder på en härlig (snart) fyraåring! Men guud, vilket pass. Här var man nöjd för en rask promenad i stekande sol ;)

Ingmarie sa...

Så där har vi det december-januari. Plus julen!
Att man överlever! ;-)
Gött pass du fick till!

Snorkkis sa...

Vad härligt med kalastider. Ni verkar ha så mysigt tillsammans!