Igår lagades följande middag, falukorv i ugn med fullkornsbulgur.
Lättfalu (mindre fett och mer kött)
Tomat
Rödlök
Salt, peppar
Lite riven ost
Smörj en form. Skär skåror i korven, stoppa ner skivad tomat och lök. Salta, peppra. Strö över riven ost. Gratinera i ugn 200-225 gr tills den ser klar ut. Servera med t.ex fullkornsbulgur, hemgjort potatismos om du känner dig ambitiös, keso, grönsaker. Väldigt gott om man som jag älskar korv, falukorv med makaroner/mos/bulgur, grillad korv med bröd, kokt korv med bröd, korvgryta, korv stroganoff, prickig korv äter jag av principskäl inte då det skulle kunna hända att jag råkar äta någon häst jag ridit på och då skulle jag känna mig som kannibal.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar