torsdag 15 december 2011

Lågland och högland

Det är enorm skillnad på snö i lågland och högland i Dalarna nu. I centrala Rättvik, Leksand och Mora har ju nästan all snö tinat och regnat bort nu... men i "högland" t.ex. Garberg och Orsa är det vintervackert! I Orsa Grönklitt har de spårat 35 km skidspår och har bra förutsättningar. Dit ska vi i helgen, hopppas jag! Bilden lånad från Garberg.

6 kommentarer:

Karin sa...

Nu blev jag faktiskt sugen. Vintertyst skog, i mörkret med pannlampa... Synd att jag inte har några skidor och totalt saknar teknik.

Elina sa...

På lördag vill jag banne mig mötas av ett vinterlandskap! Det är mer än dags... Fast jag vill å andra sidan inte ha tågkaos på lördag. Det får komma på natten och sen vara lugnt på dagen.

andreas sa...

oj vilken skillnad tur för dig kramar

elly sa...

det räcker kanske om du åker upp till lindberg för att få snö. :) dock ska jag låta det vara osagt hur det ser ut med skidspår...

Anonym sa...

Att skida i pannlampans sken är bland det mysigaste jag vet, alldeles fantastik underbar bild och nu känns det ännu surare att ligga lite krasslig här hemma...

Hej förresten, jag har nog inte tittat in här på din blogg tidigare! :) Och eftersom det är mycket skidåkning på gång här så lär jag återvända ofta! ;)

Önskar dej en fin träningshelg!

Ulrika sa...

Ja! Kom till Orsa och lova att hälsa om du ser mig!