onsdag 28 mars 2012

Vykort från vildmarken

Hej!
Imorse tog jag racern och susade ut till min barndoms by, där numer även min syster med familj bor. Det var inte lika trevligt att cykla i +4 grader som +14, men jag fick frisk luft och det gör ju kaffet så mycket godare sen! Från deras fönster såg jag något snövitt virvla till. Det var en hermelin! Länge fick vi sitta och titta medan den skuttade runt, grävde och nosade. Jag säger då det... sedan de flyttade dit har de sett korpar, rådjur, rävar, lodjur (se bilderna här!) och nu även hermelin!
Hälsningar från Jonna
PS.Det blev inte så mycket tränat idag som jag tänkt, så kan det gå men man får ju alltid en ny chans dagen efter!

7 kommentarer:

Karin sa...

Häftiga bilder (på båda era sidor! Lo är ju ett otroligt skyggt djur!) och det är riktigt häftigt att bo på landet!!
Här i stan räddade jag en väldigt frusen ödla från cykeldöden på cykelvägen och hälsade på kanadagässen vid tinnerbäcken... inte lika hett :-)
Kanske hinner vi med en löptur i påsk?

elly sa...

skönt att höra att även du hoppar över planerad träning ibland. :) jag tänkte träna både före och efter jobbet idag, men har varit yr och ostadig på jobbet idag och även senaste veckan så jag åkte hem och lagade mat och drack äppelmust istället. men det är tur att man får en ny chans dagen efter, för imorgon är jag ledig, så jag satsar på dubbel då istället!

Elina sa...

Vad spännande med alla djur! Undra vad jag får se :)

LL sa...

Vilken liten sötnos!

TRÄNINGSLYCKAN sa...

Vilket fint vykort!

andreas sa...

leksbodas egna skansen kramar

Cykling min passion sa...

Oj oj oj vilka häftiga bilder! Naturen är spännande! :)