torsdag 22 mars 2012

Jag gillar mellanmjölken!

Idag hade jag förmånen att få komma hem en halvtimme tidigare. Jag bytte snabbt om till löparkläderna och gav mig ut.

En magisk, mild och ljus vårkväll! Jag fylldes av starka lyckokänslor när jag sprang över de leriga grusvägarna och kände doften av vår. Det doftar inte alls ruttet gräs. Det luktar lera, jord, eld och rök från gräs- och risbränningar, knoppar som snart brister...

Trots att magen krånglade en del blev det ett pass där jag framför allt kände mig lätt och stark! Benen var pigga och kroppen ville springa! Jag ville springa!

Kanske är detta just ett sådant där mellanmjölkspass som man inte "ska" ägna sig åt så mycket? Enligt de lärda ska man väl antingen träna stentufft eller superlätt. Men jag är ju ingen elitidrottare och jag gör som jag vill! Jag gillar mellanmjölk! Idag när kroppen var med på noterna kändes det märkligt att springa för sakta, men jag var heller inte uppladdad för någon total genomkörare. Idag blev det 11.1 km på 1 timme blankt. 5:25-tempo.

5 kommentarer:

andreas sa...

håller med om att mellanmjölk är bra med ibland är de bra skönt med en riktig starköl ;) kramar

Snorkkis sa...

Håller med till 100%. Mellanmjölkspass är det bästa som finns. (Fast i kaffet vill jag gärna ha helmjölk eller grädde ;))

Och vilken mysig onsdag ni hade. Vad tur dina syskonbarn har som har en så kärleksfull moster!

Andréa sa...

Mellanmjölk är ofta bra tycker jag också. Speciellt att dricka :) Fin dag med syskonbarnen också!

Cykling min passion sa...

Åh vilken mysig onsdag. Fina bilder!

Åh jag älskar mellanmjölkspassen! Nu längtar jag, men jag tror att jag är på gång i rätt riktning i alla fall! :) Tack för din kommentar!:) Ja den positiva tanken, den gör gott! :) Nu jäklar ;)

Ingmarie sa...

Men det var ju ett lättmjölks pass! :-) Ett extra härligt t.o.m!