fredag 9 mars 2012

Hitta tillbaka

Det är det jag vill nu - hitta tillbaka. Veckan efter Vasaloppet har varit den värsta veckan på länge. Visst har jag varit glad att jag tog mig i mål, men det blev en besk eftersmak då jag på en gång var sjuk igen. Sanningen är väl att jag aldrig var frisk.

Den här veckan har näsblod, feber och illamående varvats. Det i kombination med stress, tjänsteresor, och att syster med familj flyttat har gjort eländet eländigare.

Den korta resan med övernattning hos lillasyster hade jag längtat efter och det var fint att få vara hos dem. Tyvärr var jag inte så pigg och kände mig som en särdeles tråkig och torr gäst, grön i ansiktet.

Igår kväll när jag kom hem från Uppsala och Stockholm och såg att det nu var helt utplockat och kolsvart i lägenheten bredvid vår rann bägaren över. Igen.

Idag är det äntligen fredag. Jag hoppas hitta tillbaka till det som känns som mitt liv. Rutiner, upplevelser, kärlek, fartfyllt och fridfullt.
Och så längtar jag till Kinnvallsjössätra. Som alltid när tillvaron är tung.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Nu skickar jag en hel massa styrkekramar till dej!!! Önskar att allt svänger för dej snart! Du är GRYM, glöm inte det! Det här är bara en liten uppförsbacke på vägen som du kommer att klara galant!

Ulrika sa...

Stor kram till dig! Hoppas du får en riktigt lugn helg så du hinner stressa ner och hitta tillbaka till det vanliga livet. Snart är eländet glömt.

Karin sa...

Samla nu kraft och vila både kropp och själ så har vi snart en sprudlande glad, pigg och positiv Jonna (igen). Ha en bra helg!

LinaTriathlet sa...

Skickar en drös med kramar till finaste du! Nu tycker jag att vi blickar framåt, våren/sommaren är vår! Nu blir vi bara starkare och starkare!:) Ha en fin och lugn helg! Kram!!

Malin sa...

Livet är upp och livet är ner. Det blir bättre och allt det där fantastiska måste nog ändå blandas med allt det där jobbiga som besvikelser, sjukdomar och förändringar man inte vill ha för att man ska uppskatta det man har. Du hittar tillbaks och så småningom kommer det att vara så där bra igen. Kan verkligen förstå hur jobbigt det är att din syster flyttat, där känner jag igen mig men nu har jag ändå vant mig vid att min syster bor 20 mil härifrån men som jag längtar till den dag hon tar sitt förnuft till fånga och flyttar "hem" igen! Kram!

Löpning & Livet sa...

Kram Jonna!

elina sa...

Du var inte en tråkig gäst, det är omöjligt även fast att du var sjuk. Nu kan det förhoppningsvis bara bli bättre systra mi. Snart löper du med lätta steg igen! Stor kram!

andreas sa...

imorgon är det bydag då vänder allt igen ;) kramar

elly sa...

ja det där lät allt som ett elände. men jag vilar tryggt i vetskapen om att du är en av de mest positiva personer jag känner och att du snart är både frisk och glad igen. att lägenheten bredvid er är tom är väl inte så mycket att göra något åt, men de är ju bara några stenkast bort!

elly sa...

haha, sorry, men det har varit mycket de senaste dagarna. nu vet du. :) jag ska hem nästa helg. hoppas att vi kan ses! kram