torsdag 22 mars 2012

Bästa onsdagen!Igår kom en liten kille hem till oss klockan 8:25. 13 timmar senare åkte han hem. Vi fick spendera precis hela dagen med honom när hans föräldrar var och handlade till sitt hus. 

Vi förmiddagsfikade, läste sagor, lade pussel, åt lunch, sov middag några minuter, tog långpromenad i solen, pratade med folk vi mötte, kastade stenar i älven, hyrde Mamma Mu och Lilla Spöket Laban, åt glass, fick en överraskning i form av en tablettask, cyklade, tittade på You Tube, dansade kiss- och bajsdansen, åt middag, och så småningom bäddade vi ner oss i soffan där en av oss sov den sista timmen innan hemfärd. Trots att Odin var både hostig och snorig var han som vanligt en tapper kille som var glad precis hela dagen!  (Man ska tydligen inte skryta om sina barn så mycket, men sina syskonbarn kan man väl få skryta om?)

Vi var så himla glada att få dela hela dagen med honom och det föll nästan en tår från oss båda när han åkte hem igen. En underbar dag! Jag älskar mina syskonbarn så mycket!

5 kommentarer:

Karin sa...

Tänkte fråga om man behöver vinterdäck i Dalarna, men en bild säger ju mer än 1000-ord :-)

Karin sa...

Vi kommer upp i påsk nämligen (och iof märkligare saker har väl hänt än att det skulle kunna snöa igen innan dess)

Elina sa...

ÅH! Så himla mysigt! Odin ser verkligen lycklig ut!

Malin sa...

Ni är bäst! Så kärleksfulla o engagerade i syskonbarnen. Tack! Puss

mikael sa...

Härligt! Ni verkar så barnkära.
Jag vet att man inte ska fråga saker som om personer vill ha barn.
Skulle du vilja svara på det så får du men om du känner att det är för privat tycker att det är en förolämpande fråga så har jag full förståelse för det