lördag 17 mars 2012

Sista skidturen?

Solsken hade ju gjort susen... 

Spåren när de var "som bäst". Det var mycket lera och mossa framme på sina ställen. 

Glad skidåkare! 

Och såhär såg vårt köksfönster ut när jag kom hem... 
Min vän Elly som bröt handen i vintras ville idag göra säsongspremiär på skidorna. Hon hade inte åkt på flera år, men det kunde man inte tro!

För min del blev det kanske säsongsavslutning? Jag hoppas såklart på skidåkning till påsk men det kanske inte är så troligt. Det var riktigt kul att åka skidor, tokig som man är längtar jag redan till nästa säsong... det är något speciellt med skidor! Det är nog trots allt det som ligger mig allra varmast om hjärtat, om man måste välja. Och det måste man ju inte!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med skidåkning, blir ALLTID glad att läsa om det! ;) Här ser det nog illa ut med skidåkning i påsk, snön smältar i rasande takt, så jag tänker passa på nu kommande vecka så mycket det går. Sen ser jag fram emot att börja SPRINGA och satsa mer tid på styrketräningen ett tag under våren!

Slans sa...

Såg verkligen grått ut! Tur att Elly var glad och livade upp :)

Snygg markis haha! Eller inte.

julia sa...

Roligt att Jonte (?) dekorerat utanför fönstret, haha! Mindre kul att Leksand inte vann.

Får se om det blir någon mer snö i vår, av vädret i Karlstad att döma så verkar det inte så, såg krokusar idag :) kram

elly sa...

nog känner jag av gårdagen, men det blev inte så illa som befarat. vi hade alltså kunnat köra ett varv till! :) knäet är inte heller så illa däran, lite ömt bara. dessvärre blev det där både premiär och avslutning för mig, men jag ser också fram emot nästa säsong! avslutade denna med att se hellner, kalla och kompani kämpa sig runt på lugnet idag. vilka hjältar!