onsdag 4 november 2009

Stockholm vs Köpenhamn ...


Nu har det hänt saker! Min hemliga dröm som jag tänkte förverkliga var, så som flera av er gissade, att jag anmält mig till Stockholm Marathon 2010... Pengarna inbetalade, planer började smidas, miljoner tankar kring träning och tävling for runt i huvudet. Men så ringde en person och meddelade en sak, som gjorde att allting plötsligt kullkastades. Ännu mer hemligheter och mysterier på bloggen, alltså! Slutsatsen av detta är, att jag inte under några omständigheter kan starta i Stockholm Marathon 2010.

*

Istället funderar jag nu på att anmäla mig till Köpenhamn Marathon den 23 maj. Så, kära ni, är det några till förutom min kära supporter och älskade pojkvän som kan tänka sig att planera in ett liten härlig tripp till Köpenhamn i slutet av maj och samtidigt, förhoppningsvis, se mig gå i mål på ett marathon?

6 kommentarer:

andreas sa...

jag tror någon ska gifta sig och du ska vara tärna :-) kram

emelie s sa...

håller med föreg kommentar :)hoppas allt är bra med dig! kram

elina sa...

nyfniiiiiiiiiken!!!

Andrej sa...

Hihi... marathon. Jag tror inte min ryska DNA-struktur är kompatibel med marathon. Men det är ju klart att jag hejar på dig!

Mor sa...

Oj, det måste vara bröllop på gång....vad nyfiken jag blir, vem, vem, vem? Jag åker absolut med till Köpenhamn, jag älskar den staden! Kan kombinera med ett besök hos syrran. Vi hörs under dagen, jag har också nåt att berätta! Kram!

malin sa...

vad nu alla tror så är det inte jag som ska gifta mig!!!!!