tisdag 20 oktober 2009


Jag känner mig totalt utsugen och utpumpad på energi. Orkes- och kraftlös. Men det är egentligen synd att klaga, när man har det så bra som jag har det! Igår gick vi och lade oss klockan 21.00, en vanlig gå och lägga sig-tid i vårt hem. En hade löptränat, en hade styrketränat (och inte den fördelningen ni kanske tror...) Ja inte kommer jag kunna sova nu eller sade jag. Snark. Jag minns inte ens att jag lade ner huvudet på kudden...

Men dagen idag blir en bra dag! I know it! Förmiddagsfika, födelsedagslunch på Siljan, eftermiddagsfika med Anna-Lena och Oskar och sedan en bra kväll. Jag älskar livet jag lever, orkeslösheten till trots.

5 kommentarer:

malin sa...

såg att ni för en gångs skull släckte före oss :)

Elina sa...

med fika klarar man allt!

Snorkkis sa...

Precis som dvärgen där kände jag mig i morse. Det är allt för mysigt att dra täcket över öuvudet en stund till då man vaknar... verkar vara många som är trötta nu; det kanske tar ett tag innan man anpassar sig till den mörkare årstiden.

andreas sa...

jag tänkte oxå jag skulle lägga mig 21 ikväll men den är redan 21.14 typiskt kram

Andrej sa...

Vad skönt det är när man kan ta tillvara orkeslöshet. Just nu är det tvärtom för mig. Raketbränsle i huvud och kropp. Bara att hänga på.