torsdag 8 oktober 2009

Ett byte

Lunchspinning byttes idag ut mot födelsdagslunch för arbetskamrat istället. Det var också bra, och bättre för min förkylning. Det kan ibland vara ok att träna om man är förkyld (ej feber och/eller halsont, då) men det är bättre att ägna sig åt träning som frestar på hjärtat mindre än spinning/löpning. Så i kväll blir det gym och styrketräning innan förlorad föräldratid ska tas igen.

Men jag saknade att bryta av arbetsdagen med svett och flås... hur kan man inte gilla att bli svettig och anstränga sig? Det är ju det bästa som finns!

3 kommentarer:

Elina sa...

För att tala om annat än inlägget: Så typiskt dig att, när du väl svarar på ett sms, skriva en mening. EN mening! Ännu värre när man inte vet om du är allvarlig eller inte. ÅÅÅH. Frustration!

andreas sa...

ja det är underbart och snart ska jag svettas kram

elly sa...

så det är alltså okej att träna när man är sjuk? jag har inte tränat på två veckor för att jag varit krasslig, men då kanske jag skulle börja igen då. det jag längtar efter är i och för sig spinning, flåsiga danspass och att starta löpbandssäsongen (min utelöparsäsong uteblev nästan helt och hållet).