lördag 31 januari 2009

HockeyLeksand

Man märker att någon annan använder datorn ibland, när länkar som http://www.swehockey.se/, http://www.eliteprospects.com/, http://www.leksandsif.se/, http://www.hattrick.org/ och http://www.blondinbella.se/ finns i rullgardinen. Jaja ok, checken på Blondinbellas blogg får väl jag ta på mig, i vetenskapligt syfte naturligtvis. Annars surfar jag mest på diverse bloggar, Bilddagboken och Facebook. Nu ska jag hotta upp mitt svettiga, snoriga jag lite efter 10 sega kilometer i skidspåret. Men det var bara jag och pensionärer i spåret, så jag fick i alla fall åka om några stycken!

Apropå hockey så har jag noll koll. När jag bodde i Norrköping så förutsatte folk att jag hade full koll för att man är från Leksand. Men jag tycker det vore grymt kul om LIF gick upp till Elitserien igen, det tycker jag faktiskt.

3 kommentarer:

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Oj va hurtig du är Jonna :) Mysigt att du träffat nån oxå, du är värd det bästa! kramkrma!

Anonym sa...

Jag har också dålig koll... Men jag tycker det är viktigare att hålla koll på Andreas och Mats innebandy! :) Roligare när man känner nån i laget liksom.

Blir ingen träning för mig idag kan jag säga... Somnade nära halv sex, plus att jag har diverse magproblem. JA, jag måste ursäkta mig...

Anonym sa...

ja innebandy är roligare även om man inte känner någon i laget, hårdare,snabbare mer mål och mer artisteri överlägsen sport helt enkelt och jag är opartisk.