söndag 1 februari 2009

Nästan 22 km

Idag begav jag och H oss till Insjön för en långtur. Det var åkning i, jämfört med Källan. inte särskilt kuperad terräng. Vackert var det med snöpudrad tallskog och fina spår. Det blev 21,6 km i cirka 5.30-fart (tog cirka 2 h att åka). Hoppas kunna åka lite snabbare på Tjejvasan, men det beror helt på dagsform, spår, skidor och allt annat som styr. Idag hade jag kraft i kroppen för en liten spurt på slutet, vart de krafterna kom ifrån kan jag verkligen undra.

Min söndag är en söndag med fikamarathon både här och där. Det känns fint att ha en fullspikad dag idag. Soffläge by myself känns just idag inte som sådär väldigt lockande. Jag längtar efter att pussa på min gudson och sen mina föräldrar. (Update, som ni ser var min kära Nils på sitt allra bästa humör idag!)

En säker källa sa att det är fri alkohol på Thai Air, där J, G och T just i denna stund befinner sig. Så, skål på er och lycklig resa igen! Drick gärna ett glas vin för mig med, jag är rätt sugen på det faktiskt men får nog nöja mig med kaffeinjektioner idag...

4 kommentarer:

Anonym sa...

vad duktig du är värsta Kalla!

Anonym sa...

kaffe är allt jag vill ha idag :)

Anonym sa...

längskidor och jag har aldrig varit särskilt bra vänner. min motion för dagen har bestått av en och en halv timme beachvolleyboll som jag avrundade med ca en halvtimme intervall på löpbandet. efter gårdagens bodypump kändes det verkligen som att jag tappat precis allt jag byggt upp under hösten, men den lilla turen på bandet idag vittnade om att det kanske finns liiite liite flås kvar. två dagar, sen blir det uppehåll resten av veckan igen. jag åker ju till sthlm!

Malin sa...

söta nils. är han inte alltid på bra humör?