fredag 6 februari 2009

Pucko

Att bli kallad för pucko kanske inte verkar så trevligt. Men jag kan verkligen säga det med kärlek, you know. Jag skulle aldrig kunna säga det till folk jag känner sisådär väl. Men till folk som jag verkligen, verkligen bryr mig om och som jag vet att de vet det, dem kan jag kalla för pucko för jag vet att de vet att jag inte egentligen menar det så, utan att det jag egentligen säger är att jag tycker så mycket om dig så därför kan jag till och med kalla dig för pucko för jag vet att du vet det. Kärlek och pucko, alltså.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja boken är sjukt bra och filmen va nästan lika bra! :) Va kul att du ska shoppa, de vill jag också göra men får inte. Är du i Göteborg? :) Nä, jag fyller inte år i helgen. Min bästa kompis har varit i florida i 4 veckor så ska fira att hon är hemma igen :) Men jag fyller år den 18:e, så blir kalas den 21:a. Ska du ut då? Linnea kommer också hem, vi ska firas tillsammans då hon också fyller år. Du är välkommen hem till mig! kram.

Anonym sa...

flummigt inlägg

Anonym sa...

pucko pucko! puss!

Anonym sa...

det var jag som var anonym.

Anna-Lena sa...

Får jag tillfälle ska jag kalla dig för pucko! Med kärlek förståss! ;)

Hoppas du har det bra på din lilla tripp men det är så tomt på jobbet när du är borta. Lite tur var det ändå att du inte var där för jag försov mig och tvingades strunta i "fredagskjolen" för att hinna. Jag vet ju att du inte skulle ha uppskattat det. :)