fredag 20 februari 2009

Flätor och schlager

Jag har en liten fetisch för fina flätor. Lika lite som jag kan sticka, kan jag göra flätor. Därför gäller det att passa på när mer fingerfärdiga erbjuder sina färdigheter. Eller som imorse, när jag fräckt frågar på morgonmötet om någon kan göra en fin inbakad fläta. Såklart Kerstin kunde det. Så nu fick jag ha en fin Melodifestivalfläta hela dan! Hoppas den håller över natten, så blir det en Vasaloppsfläta i morgon. Annars kanske Hanna kan göra en ny i bilen mot Mora...

EMD var bäst på genrepet. Tyvärr var BWO inte så bra som jag hoppats, jag ville gärna ha lite mer discofeeling i deras låt men det blev aldrig riktigt så. Nu har jag laddat inför morgondagens äventyr med morgonsimnning, mycket god och bra mat och nu sömn. Så nu är det bara att köra så det ryker! Och inte som min lillasyster skrev i en bloggkommentar, "ta inte ut dig bara". Jo, det är precis vad jag tänker. Har jag krafter kvar efter målgång så har jag disponerat dem dåligt... Tack för alla lycka till!

4 kommentarer:

Anonym sa...

lycka till imorgon kära syster.kramar

Andrej sa...

och lycka till från västkusten också.

Anonym sa...

meeen... klart du ska "ta ut dig", men inte mer än än vad som är hälsosamt. jag vet ju hur du är. springer trots krämpor osv. känns ju inte nödvändigt att behöva ligga och flämta i en hög efter mål. jaja, nog om det! snart startar du... lycka lycka lycka till!

Malin sa...

tyckte också emd var bäst faktiskt. även om danse o kläderna kanske tog onödigt mkt fokus från låten.