torsdag 12 februari 2009

Fika med F med h

Idag åt jag lunchfika med Fridah (http://indiepopochskit.blogg.se/). Jag drack två stora koppar kaffe och åt macka. Min kaffekonsumtion börjar för övrigt överstiga hälsosamma nivåer. Jag och F konstaterade viktiga saker. Som sagt, en pärla hon är! Och fin i rött, den finaste färgen. Don´t miss hennes krönika om Alla Hjärtans Dag i Falukuriren i morgon eller övermorgon. Nu slut på omoralen, men Jonny sa just till mig att jag ”är den enda på det här stället som verkligen kan försörjningsstöd”. Kanske inte den roligaste bekräftelsen jag fått, men ibland är det kul att få höra något som kan tolkas som positivt i yrkesrollen. Och slutsatsen av det? Att jag kunde unna mig själv att blogga en kvart på arbetstid för att jag kan jobbet?

UPDATE 18.09. Åh, jag blir så glad att jag nästan börjar gråta. Nu kom pärlan förbi med en liten present till mig. Alltså, jag blir så glad! Ni ska få se sedan vad det var men det går inte riktigt än, då förstör jag en annan överraskning. Mystiskt! Men F med h förstår.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jag har börjat spela Hattrick igen efter några års uppehåll.. det är sjukt roligt! FC Ratio Belli heter mitt lag! Kram!

Anonym sa...

Hahaha, vad gulligt! Du kan vara en pärla.
För övrigt borde alla få blogga på arbetstid. Det borde vara lika giltigt som att äta lunch.

Anonym sa...

i get it now! :) det var en väldigt fin gest!