torsdag 22 januari 2009

Mat, mat, mera mat

Skriver ett litet inlägg när jag sitter i telefonkö till Försäkringskassan för lite sedvanligt dektektivarbete (köplats nummer 120, trots att jag ringer myndighetsnumret). Igår efter träningen på Masesgården - step+box blev det eftersom spinningcyklarna var slut när vi kom - var jag helt galet sugen på att äta feta söta saker. Min middag, knäckebröd med kokt ägg och skinka stillade inte riktigt min begär. Därför var min glädje stor när fina storasyster sprang upp med en påse med chokladbollar åt oss. Jag åt tre stycken, och kompletterade med gammal kvarglömd mörk choklad och massor med popcorn!

De sista veckorna har jag, peppar peppar, känt mig så himla pigg, stark och frisk. Det är verkligen underbart efter att ha haft förkylningar till och från i flera veckor. Träningen känns så bra just nu, oavsett om det är skidor, simning, styrketräning, spinning eller annat. Jag älskar den känslan, man blir helt hög och vill bara ha mera!

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag vill också! har inte ätit kaffebröd sen... sen... sen åtminstone förra veckan! ommaninteräknarmedglass.

Anonym sa...

usch. hata telefonkö. sånt slöseri med tid! men schysst idé att blogga samtidigt. mmm, jag tänkte ju precis som du med moa och harry martinsson. visst påverkar man varandra. men det är störande att man bara nämner vem kvinnor har varit gifta med. man verkar förutsätta att männen inte låter sig påverkas eller nåt. nu blev jag sugen på chockladbollar. haha. kanske ska göra mig en smet. mmm.