fredag 16 januari 2009

Fredag 16 januari

Fredag och fredagsinlägget på bloggen? Trots fredagskjol, -17 gr, blå himmel and so on, så känns det inte som världens bästa fredag idag. Men jag antar att alla fredagar inte kan vara bra fredagar. Och alla dagar kan inte vara bra dagar trots att jag en lycklig Jonna som älskar varje tum av mitt liv. Och mitt hem som jag får gå till, min familj som gör att jag överlever alla dagar, även gråa tunna dagar. Mamma, pappa, Andreas, Fia, Gustaf, Vincent, Malin, Mats, Odin, Elina, Per, jag älskar er så det gör ont och jag längtar efter er. Det pissiga är ju när man inte ens har en anledning att vara på dåligt humör, då blir jag sur på mig själv.

Efter träning, fredagsöl och kanske en fredagsnus så kommer nog det bli en bra helg i alla fall! Yes.

En del bilder jag lägger ut här när jag skrivet ett mycket snabbt tjuvinlägg från jobbet, snor jag helt rått. Så blir jag dömd för brott mot upphovsrättslagen så hoppas jag ni hälsar på mig i fängelset.

4 kommentarer:

Anonym sa...

skruttan. upp med hakan. livet leker. o vi ska kanske springa i helgen! ojojoj hur ska det gå? jag blir som Lasse Brandeby i Let´s dance - du får släpa runt på ett kylskåp.

Anonym sa...

klart vi hälsar på dig i finkan älskade syster.kram

Anonym sa...

hoppas det känns bättre idag älskade du! kanske roade jag dig i mitt samtal i natt i alla fall... fy vad jag inte mår bra idag. puss

Anonym sa...

tack så mycket för de fina orden min kära Jonna! jag är glad över vetskapen om att du finns där du är! puss och kram!