torsdag 15 januari 2009

Cykelhelvetet

OK, jag fattar att det kanske inte är supersmart att cykla när vägarna är isglaserade. Särskilt inte med en röd damcykel från typ -73 med däck smalare än min mammas ben. Men måste cykeln slänga sig omkull i en kurva för det? Cykeln for åt fanders i kurvan utanför hockeyspelarens hus, och jag flög av och ner i asfalten, slog i knä, fot och fingrar. Såklart slog jag hål på huden, insida vä knä, där jag haft min överbelastning. Blod på jeansen. Snygg krasch, pausunderhållning för bilisterna.

Oftast känner jag mig kunglig på min cykel, igår gjorde jag en mycket snygg burnout inför mina måttligt imponerade kollegor. Idag funderar jag på att skaffa ett annat mer lämpligt fortskaffningsmedel. Rollator, kanske?

6 kommentarer:

Anonym sa...

haha, jag undra vad mamma kommer säga om den där liknelsen! glöm inte bort att du måste cykla igen kort efter så att du inte blir rädd för livet.

Anonym sa...

ajajajajaj :(

Anonym sa...

javisst ska jag till sundsvall. ska försöka dra med oskar på casino. det är jag förjänt av efter att ha pluggat dygnet runt i en vecka!

Anonym sa...

hoppas du använder hjälm om du måste cykla när andra knappt törs gå ut för halkan kram

Andrej sa...

Jag vet att du inte tycker om tips... men dubbdäck är en absolut nödvändighet på vintern. Cyklade med sådana tre vintrar i sträck. Struntade i dem detta året. Flörp sa det. I en kurva. F*n vad dum man känner sig.

Anonym sa...

Jag tycker att du misstolkar vår reaktion över burn-outen! Det var längesen jag var så imponerad av någon på cykel ;)