fredag 23 januari 2009

O+Fh

Jag hade helt missat att Fridah hade skrivit ett blogginlägg http://indiepopochskit.blogg.se/2009/january/skulle-springa-efter-men-trampade-snett.html där hon refererade till min blogg. Hon är fin den där Fridah. Jag är dessutom sjukt imponerad av hennes blogg, skärpa och hennes kamratskap med en av mina förebilder sedan typ år 2000, Linda Skugge. Även om jag och Skugge utvecklats åt litet olika håll så gillar jag fortfarande henne och tycker hon är lätt en av de bästa idag. Jag skrev i ett sms till Familjen runt jul, när jag bjöd hit på julfika, att O skulle ta med Fh. Björn trodde det betydde fika eller farthållare. Det betydde att Oskis skulle ta med sin Fridah. Och det gjorde han. Jag är glad att de är kära i varandra, jag är alltid glad när folk blir kära. Och att de håller ut trots alla månaderna med många mil emellan.

Idag har det varit en mycket bra fredag med fredagskjol, fredagsfika (blåbärskaka med vaniljglass), morgonsimning, puss, fredagsgymmande och några kilometer på löpbandet. Damn it, jag trodde aldrig det skulle hända men nu gillar jag att gymma! Och jag liksom vet i hela mig att resten av dagen och helgen kommer bli bara bäst!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, det här är något av det finaste jag läst på länge. Vad söt du är, Jonna! Det här gjorde min dåliga morgon lite bättre.
(Och jag håller med dig. Jag är också glad att vi är kära i varandra.)
Jag ska hälsa Linda från dig idag.

Anonym sa...

Nämen, vad söt du är. När får vi läsa mer om din kärlek då?

Andrej sa...

Absolut skönt med gym. Ett tag iallafall. Skall vara där nu under rehaben, men undantaget jogg så vill jag träna i grupp. Helst med handskar och tandskydd.

Anonym sa...

:) vilken gulligt inlägg!