onsdag 7 september 2011

Vätternrundan full!

Efter 1 vecka (anmälan öppnades 1 sept) är Vätternrundan full! Sicken tur att vi redan är anmälda... Bilden tog jag på årets upplaga av Siljan Runt, ett annat lopp vi tänkt åka... loppet går ju bokstavligen förbi vårt fönster!

Jag skapar nu ett ytterligare bloggämne - cykel! Det blir mer sådant i framtiden!

4 kommentarer:

Elina sa...

Ja, verkligen tur att ni var så snabba! Spännande att få följa med på vägen dit :)

LinaTriathlet sa...

Det är ju helt galet så fort det blev fullt! Tur att ni hann anmäla er! Ska bli spännande och följa din resa mot Vättern! :)

Löpning & Livet sa...

Det är ju helt sjukt det där! Snart är nog gbgsvarvet och sathlmsmaran fulla också..

Tur att du är snabb! :)

Annika sa...

Åh men guuud vad kul! Vad roligt med cykel Jonna :) Och vad kul att ni fick plats fastän det gick så fort! Vad galet. Jag har aldrig hört på maken. Vilken jäkla lopp-boom det är i Sverige.

Funderar på vad jag vill göra för lopp men det finns ju aldrig tid att fundera längre.

Angående Vasaloppet så har jag ju ingen startplats men räknar nog med att knipa en på något sätt. Hör av dig om du springer över nån till :) Grattis till dig och startplatsen, det är ju skönare att ha en och verkligen veta att man ska åka. Det finns ju en risk att jag bangar efter vägen när träningen är som tuffasti vinter...

Jag går in och läser här hela tiden men det är alltid så mycket jag vill kommentera och så hinner jag inte med mig. Några gånger har jag skrivit och då fått felmeddelande om att det inte går att kommentera också men nu hoppas jag att det går :)