fredag 15 juli 2011

How to know you are doing a golf player, part II

Frånsett golfbollar, klubbor, peggar, grästussar och annat som finns här och var i hemmet så finns det fler sätt att veta att du delar säng, tandborstmugg och kylskåp med en golfspelare. Som idag...

Min JW är en duktig golfspelare. Det är ofint att skryta men jag skryter gärna om honom och resten av min familj. JW har tävlat mycket och har 1.8 i hcp. Eller var det 1.3. Jag minns inte exakt. Ner till 4 i hcp kan "de flesta" komma (en överdrift). För att få ett hcp under 4 måste du "tävla dig till det". Jag har lärt mig mycket om golf sista åren och frågar nu världsvant Spelar ni foursome eller bästboll idag?

Idag spelar han tävling med elitlaget i klubben. Och såklart öser regnet ner hela dagen. Och då sitter jag med viss oro i hjärtat över att han ska bli blöt, kall och sjuk. Min gubbe! Sluta regna, dumma regn!

5 kommentarer:

Elina sa...

"The golf player" hade passat väl in i boken vi läste förra helgen! ;) Har han regnkläder och sånt går det säkert alldeles fint! Han har ju en världsfin sambo att värma sig på sen om inte annat :)

Andrej sa...

Sluta golfa, dumma gubbe??

andreas sa...

hoppas det gick bra för han tack för besöket igår kramar

julia sa...

åh, inte trodde jag att du var så kinky att du använde ordet "doing" i bloggen och på fb!!

Men hur som, inte är det kul när man vet att det regnar på den man älskar, eller are doing...;)

Jonna sa...

hehe... jag är nog så naiv att jag trodde doing kunde tolkas olika ;)