onsdag 29 juni 2011

Trädgårdsträning och gräddlöpning!

Äntligen morgonlöpning! Jag ställde klockan på 5:30 och för att lura tröttheten lade jag telefonen så långt ifrån sängen att jag var tvungen att resa på mig för att stänga av den. Ett smart drag för denna morgon tog jag mig upp. Annars stänger jag ofta av klockan när jag planerat morgonlöpning och sover en timme till...

Om morgonlöpning en kall, mörk höstmorgon är lättmjölk så är morgonlöpning en strålande sommarmorgon tamigfan vispgrädde!

16 gr varmt klockan 5:30. Jag sprang mot Japanska parken och därefter Strandpromenaden, Kajen och hem. Stegen kändes lätta och som jag njöt över att vara ute så tidigt, innan världen riktigt vaknat. Det fungerade riktigt bra att springa före frukost, på fastande mage.

Efter 30 min löpning var jag hemma och tog en dusch, åt frukost på balkongen och läste tidningen. Vilken morgon! Igår kväll coachade Elina mig på 50 min trädgårdsträning - funktionell styrketräning. Det var väderkvarnar, armhävningar på ett ben och annat knasigt och jobbigt! Så skönt med sommarträning utomhus.


Om allt går som planerat kommer denna underbara sommardag fortsätta strålande. Planen är att bada och äta lunch nere vid Siljans strand, gå på Friskis&Svettis utejympa i kväll och därefter picknick med älskling! Det gäller att njuta av sommaren och livet fast man jobbar...

10 kommentarer:

Elina sa...

Verkligen en härlig, somrig dag! Jag måste också picknicka snart :)

mbh sa...

härligt! bevisar att en jobbdag faktiskt kan vara bättre än en ledig dag:)

Jonna sa...

Det handlar om planering... ;)

Löpning & Livet sa...

Visst är det skönt!! Jag har aldrig någonsin ångrat en morgonjogg. Men ändå var det ett bra tag sedan jag tog mig ut på någon :)

Annika sa...

Ha! Gräddlöpning, vilket härligt ord :)

Och bilden till inlägget - ljuvligt!

Jag som inte ens längtat till sommaren. Men den är ju för härlig. Jag erkänner det :)

LinaTriathlet sa...

Wow vilken skön start på dagen och den verkar ju fortsätta bli underbar, härligt! :)

Julia sa...

Den där morgonturen lät faktiskt himla skön! Kan tänka mig att Siljan låg stilla och att det inte var en enda kotte ute... NJUTBART!

Emelie sa...

Härligt!
Vi tar också maten med oss ut i solskenet! Hoppas ni får en mysig picknick!

andreas sa...

bra jobbat kramar

Ulrika sa...

Ja det är ju nästan så det känns som man inte jobbar nu när man har en massa njuttimmar både före och efter jobbet att ta vara på. Underbart!