torsdag 6 januari 2011

Vintervecka i Vallen

Jag har inte tagit många bilder under vår vintersemester i Vallen, men här kommer några...På juldagen var det rött och glittrigt, på nyårsafton var det guld som gällde! (En klänning jag fått av lillasyster i födelsedagspresent)Tokiga systrar.Bästa killarna! Min svåger (med Andreas tuffa glasögon på sig), min bror och min sambo!
Två av mina syskon med respektive!
Findukat inför nyårsmiddagen! Vi hade följande meny, förrätt: Spenat- och ostfyllda smördegsknyten varmrätt: oxfilé med ugnsrostade grönsaker och rödvinssås efterrätt: tobleronecheesecake. Allt var helt sanslöst gott!
JW och Vincent hade matchande skjortor på sig! Tidigare på nyårsafton gick vi även ett uppskattat fackeltåg till det stora bergsmassivet Sockertoppen! (ok, som höres på namnet inget vidare stort berg, men ändå) Där tände vi fyrverkerier. Bra initiativ av bror!
Såhär fint är det inne i stugan! Jag älskar spiskupan över vedspisen. naturstenen ovan, den stora fina vedspisen, tuppljusstaken, takkronan, takrymden, takbjälkarna...
Milt och skönt har det varit, men många dagar med snö och yra. Ett par sådana här drömdagar blev det ändå!Vi åkte förbi Vasaloppsstarten i Berga. Ambitionen innan veckan var att prova olika spår, t.ex. Älvspåret mellan Kläppen och Torgås som ska vara bra Vasaloppsträning, men vi höll oss till spåret till Vålbrändan och Rörbäcksnäs elljusspår. Kan man slippa "biltid" till skidspåret så är det skönt!

7 kommentarer:

Elina sa...

Många bilder ändå tycker jag! Roligt roligt :D

andreas sa...

ja det var härliga dagar tack kramar

Linnea sa...

Ni ser ut att ha haft det härligt!

andreas sa...

DU är tuff! kramar

julia sa...

Gud, den där 3-rättersmiddagen alltså...MUMS!!! vattnas ordentligt i munnen på mig här hemma. och stugan ser för himla mysigt ut med taket och spisen och ja, allt som du nämnde:)

Emelie sa...

vilka härliga dagar ni verkar ha haft! Fast det var väl rätt väntat :)

Ja det är himlans mysigt hos er i vallen!

kram

Malin sa...

Snyggfamiljen!