tisdag 14 juli 2009

God morgon!

Jag hade tänkt lägga ut en ny dagens outfit för att neutralisera den förra, larviga. Nu, en röd gammal morgonrock, ett halvtrasigt diadem, glasögon, hår och lockar åt alla håll.

Nu ska jag, precis som alla andra pensionärer, cykla iväg till Hemköp för att fill up mitt kylskåp en aning. Efter en löptur ska vi nämligen dricka kaffe och äta frukostmackor här, jag och två fina.

Min andra semesterdag och himlen gärdesgårdsgrå, men det gör inte så fasligt mycket ändå... Jag har ledig tid, ett av två bortsprungna syskon kommer hem idag, ett annat fyller år i morgon, ett tredje som snart kommer åter, och en snygg man som är allt jag kan önska mig och mer ändå.

Men husdjuret, Harald Harkranken, har försvunnit. Kom tillbaka nu! Jag började nästan uppskatta ditt långbenta, stillsamma sällskap sittande där på väggen.

2 kommentarer:

Elina sa...

ser fram emot mackorna, men mindre fram emot springningen... ;) nerå, går säkert bra. ni får prata och underhålla mig.

malin sa...

I´m back!!!! Vad skönt att veta att du mår så jäkla bra o slipper ditt... i8y3e4puhw3%¤#(/&(/P... jobb ett tag. Ser så fram emot att träffa er imorgon. Glömde ju krams idag - bedrövligt! Vi får skylla på äggen och komma-hem-kaoset. Har läst alla inlägg med stort nöje! Både du o slans blir bara bättre o bättre! puss