söndag 8 mars 2009

Utmaning 2 - Vägra vinterSom ett led i min våga vägra vinter-strategi bestämde jag mig att en del i utmaningstrippeln skulle bestå i att ej få klä sig i grått, brunt, svart eller vitt under en vecka. I och för sig ganska simpelt kan tyckas, men lite tanke krävdes det emellanåt i alla fall. Tyvärr bestämde sig vintern för en storslagen comeback denna vecka med minusgrader och snö vilket gjorde att mina kortärmade färgglada kläder inte var det mest lämpliga (blåfrusna armar och gåshud) men jag klarade det i alla fall hela veckan! Inledde med rosa, gick över till klarrött, mitten av veckan var det påskkyckling som gällde, gick över till rött igen och avslutade på fredagen med blåbärsblått. Sedan blev det dop på lördagen i ärtgrön klänning och födelsedagskalas på söndagen i röd tisha. Konstigt att ingen märkt detta, att jag färgklickat!

4 kommentarer:

Terese sa...

Haha! Det var ju ett riktigt bra vägra vinter-tips. Själv lever jag i svarta kläder. Och rosa träningskläder såklart ;-)

Elina sa...

Hej! Jag och mamma har nu läst igenom alla dina inlägg vi missat när vi inte kommit in på din blogg. Vi orkar inte riktigt kommentera alla, men vi har läst och det är väl det viktigaste?! :)

Angående din utmaningsvecka så vet du nog var jag står. I like kläderna, men "I leave" det andra!

Andrej sa...

Själv äter jag isglass. Av ren princip för mars är en vårmånad. Och är det inte det, så har jag ändå bestämt att den är det.

Malin sa...

Hi hi du är för söt du! Utmanar dig själv på dessa vis...