söndag 29 mars 2009

börja slåss

Alltså. Hur begåvad är inte denna tjej? Hon kan beskriva livet sitt och känslostormarna som ingen annan, Det är ett mobilbatteri som laddar ur mitt i världens viktigaste samtal, det är snö innanför tröjan, det är att svimma första veckan på sommarjobbet, det är en konsert med Takida, det är att kräkas när man är bortbjuden på middag, det är schampo i ögonen, det är Laila Bagge i söndagsbilagan, det är ett tvåsiffrigt belopp på kontoutdraget, det är att skära sig på papper och det är beslutsångest för om det är i magen eller i hjärtat som det gör mest ont. (...) Jag ler och gråter samtidigt och försöker tänka på att jag ju i vilket fall som helst faktiskt har hittat någon som gillar både Håkan Hellström, Vänner, Jens Lekman, Ronnie Sandahl och mig. (klippt ur hennes krönika i Dalarnas Tidningar/Falukuriren igår lördag 090328)

Hon är min nyfunna vän och pärla och hon kan gå precis så långt som hon själv vill. Som vår gamla Skugge sagt vid något tillfälle, de kan börja slåss om henne nu.

3 kommentarer:

Elina sa...

Ja, hon är jätteduktig!

Fridah sa...

Men åååh!
Du kan vara en pärla. Tack för idag, jag tyckte att du var ägig som modell!
(Och återigen, vad fint att du inte skrev ut msn-konversations-citatet. Det finns en som jag skulle bli pretty impopulär hos då. Mer än vad jag redan är, alltså.)

Malin sa...

Hon är duktig. modigt att våga skriva så självutlämnande i Dalarnas största tidning!